Vi anmelder første finalerunde av Idol

Hvem er din favoritt? Diskuter i kommentarfeltet.

IDOL 2014: Her er årets Idol-finalister på et brett. Foto: TV2
IDOL 2014: Her er årets Idol-finalister på et brett. Foto: TV2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

IDOL: I kveld er det duket for den første finalerunden i Idol 2014. Vi skal følge de ti deltakerne frem til den store Idol-finalen i Telenor Arena.

Som vanlig kaster vi terninger på fremføringen til sangerne. Du kan selv delta i diskusjonen i kommentarfeltet under artikkelen.

1. Thomas Sarpebakken Pettersen (20) fra Fredrikstad. «Superstition» av Stevie Wonder Thomas utmerket seg tidlig som en kar med karakter. Det har han fortsatt, men hans tilbakelente versjon av denne funk-klassikeren henger ikke helt på greip. Det er noe med fraseringene hans som blir merkelig bakpå og tidvis litt ropete. Kanskje det var nervene som spilte han et puss. Thomas har en kul stemme og forhåpentligvis overlever han en litt tøff start.

2. Anniken Høve (29) fra Sortland. «The Weight» av The Band Konkurransens rockedame har levert kraftfulle saker tidligere. Anniken bruker scenetiden sin til å vise at hun har et stort register og mye stemme. Samtidig så virker det som om hun holder litt tilbake. Om hun klarer å senke skuldrene å la hemningene fly, kan hun virkelig komme til å skinne på Idol-scenen om hun drar seg videre. Det er en viss sjanse for at de sms-dommerne kan synes at låtvalgene blir hakket for gammelmodige.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer