Anmeldelse: MGP - NRK1

Vi anmelder MGP-finalen låt for låt

Hvem fortjener å gå videre til Tel Aviv?

MGP-FINALE: Chris Median sang «We Try» som første artist ut i denne MGP-finalen. Alle foto: Christian Roth Christensen/DAGBLADET
MGP-FINALE: Chris Median sang «We Try» som første artist ut i denne MGP-finalen. Alle foto: Christian Roth Christensen/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: I kveld skal det avgjøres hvem som går videre til «Eurovision»-finalen i Tel Aviv i mai. Vi anmelder bidragene fortløpende.

1. Chris Medina - «We Try»

Amerikanske Chris Medina har lenge hatt en høy stjerne her hjemme. Men det begynner å bli en stund siden han har utmerket seg musikalsk på nevneverdig vis. Det kommer neppe til å forandre seg etter kveldens MGP-opptreden heller. Bleik eurodance med en dæsj Coldplay og litt myk EDM-crooning, som for ofte er for sur for sitt eget beste er ingen vinnerformel.

Det blir neppe avansement for Medina i denne runden.

2. D’Sound - «Mr. Unicorn»

D'Sound gjenoppstår etter lang tids fravær fra offentligheten. Denne gangen uten Simone Larsen i front. Kompet er fremdeles blant landets tetteste og melodien er ikke så aller verst.

Det er passe Daft Punk-funky, svinger godt, men kanskje ikke umiddelbart eller koko nok for å markere seg i en konkurranse som krever øyeblikkelig refrengbelønning.

3. Mørland - «En livredd mann»

Mørland har bevist tidligere at dette er format han behersker. Jeg er litt mer usikker på om dette er veien å gå. «En livredd mann» er teatralsk og inderlig balladeri på norsk som vil få store problemer med å måle muskler med sine patosladede europeiske konkurrenter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer