MGP 2020

Vi anmelder MGP låt for låt

Første delfinale er i gang.

KVELDENS KLART BESTE: Raylee havnet i gullduell med Lisa Børud, og bør trekke det lengste strået og gå til finalen neste måned. Foto: NRK
KVELDENS KLART BESTE: Raylee havnet i gullduell med Lisa Børud, og bør trekke det lengste strået og gå til finalen neste måned. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fire artister fra Sørlandet konkurrerer om én billett til den norske Melodi Grand Prix-finalen. Vi anmelder låtene, framføringen og showet i den første av fem delfinaler. Sondrey skal også vise seg med låta «Take My Time», men han er blant de direktekvalifiserte til finalen i Trondheim 15. februar.

I første duellrunde møtes Geirmund Hansen og Lisa Børud. Én av dem går videre til gullfinalen. I den andre duellenrunden møter Kim Rysstad motstanderen Raylee. Vinneren mellom dem går til gullfinalen. I gullduellen er det et rent kvinneoppgjør, Lisa mot Raylee.

Geirmund Hansen: «Come Alive»Tekst og melodi: Eric Lumiere, Jonas H Jensen, Niklas Rosstöm

Voldsomme stemmninger slynges ut i eteren fra første artist ut, Geirmund. Den drives framover med trommer og paukepisking. Den framstår noe flat, og gjør seg selv mer dyster enn strengt tatt nødvendig. Han er vokalsikker, men dette blir for depressivt og baktungt - som gir meg hangover allerede før festen begynner.Geirmund Hansen (31) er fra Stavanger, flyttet til Kristiansand i 2013, samme år som han deltok i «The Voice».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer