MGP 2020

Vi anmelder MGP låt for låt

Liza Vassilieva gikk videre til MGP-finalen - slo ut samisk joik og Elin and The Woods.

- MGP-KATASTROFE: Dagbladets anmelder slakter Kevin Boines MGP-bidrag, men gir Tone Damli terningkast 5. Her kan du høre begge låtene, og dømme selv. Video: NRK og Dagbladet TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Femte og siste delfinale er i gang. Nå er det vår nordligste landsdel som mobiliserer med fire artister, hvorav én går videre til Melodi Grand Prix-finalen neste lørdag.

Artistene fra Nord-Norge skal ut i to dueller: trekningene forteller at Jenny Jenssen skal møte Elin and The Woods. Deretter skal Kevin Boine møte Liza Vassilieva. Vinneren av hver duell går videre til gullfinalen.

En av kveldens høydepunkter tør jeg si at Tone Damli står for, dersom hun leverer på direkten slik hun presenterte sitt bidrag «Hurts Sometimes», som ble sluppet i går.

Jenny Jenssen: «Mr Hello»Tekst og melodi: Mats Larsson, Jørgen Andson og Jenny Jenssen.

Jenny Jenssen er veldig mye, også full av godt humør - men dette er ikke et NM i god stemning. Her er musikken innholdsløs og tom, som stumfilmmusikk uten film. Jenny har showfakter, men låta er like hul som en stokk som har råtnet innefra. Hennes bidrag er dixieland, storbandjazz og retrospektiv gladmusikk fra en svunnen Charleston-tid. «Mr Hello» er hennes Romeo, fire dansende herre som gjør så godt de kan. Antrekket til Jenny trekker heller opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer