Anmeldelse: «Eurovision» - semifinale 1 - NRK

Vi anmeldte den første «Eurovision»-semifinalen låt for låt

Vi anmeldte låtene.

SEMIFINALE: Under semifinalen i Eurovision overrasket Tix. Video: NRK / EBU Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Tirsdag kveld var det klart for første semifinale i årets «Eurovision». Nederland er vertsnasjon og 16 land var i ilden i Rotterdam, Norge inkludert. TIX er vårt store finalehåp. Vi anmeldte låtene fortløpende:

1. Litauen: «Discoteque» – The Roop

Litauen mener kantete elktropop er veien til «Eurovision»-himmelen i 2021. Vi får se om folket er enig? Det er relativt anemiske varer The Roop serverer fra scenkanten i Ahoy Arena, for anledning fylt med 3500 publikummere. Bare i det i seg selv er jo noe å smile av. Det er ikke fryktelig dårlig. Det er bare ikke spesielt spennende heller - melodien er flat og refrenget det samme. Gule dresser og instendige danse-trinn til tross.

2. Slovenia: «Amen» – Ana Soklič

Hallelujah, Slovenia gir seg gospelen i vold med alt det innebærer av patos, dramatiske håndbevegelser og intense blikk i kameraet. Ana tror nok på det hun synger, men er det nok til å få Europa til å tro på henne? Teknisk sett er det innafor, men sangen i seg selv er veldig dusinvarepreget. Den har vel også for lite karakter ved seg til å skape de aller største ringene i «Eurovision»-vannet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer