Anmeldelse: «Eurovision» - NRK

Vi anmeldte «Eurovision»-finalen låt for låt

I kveld skal det avgjøres.

«EUROVISION» ER I GANG: Malta var først land ut i den store «Eurovision»-finalen som i år går av stabelen i Tel Aviv. Alle foto: Christian Roth Christensen
«EUROVISION» ER I GANG: Malta var først land ut i den store «Eurovision»-finalen som i år går av stabelen i Tel Aviv. Alle foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Da var det klart for finale i «Eurovision». Israel er vertsnasjon og hele 26 land skal i ilden i løpet av kveldens sending.

1. Malta: Michela Pace - «Chameleon»

«Don't bore us, get us to the chorus» er et modus Michela har tatt på høyeste alvor. Hun har en finfin sang i Chameleon. Den er fargerik, energisk og smittsom. Men som i den innledende runden, synger hun hakket for surt til at hun klarer å ta et skikkelig nedslag.

2. Albania: Jonida Maliqi - «Ktheju tokës»

Det låt ganske så redselsfullt av Jonida i semifinalen. Hun virker hakket mer fattet i kveld, men låta hennes er fremdeles ingen fryd for ørene. Den mangler et minneverdig refreng og endeløs vokalakrobatikk fra en sanger som ikke har så mye å melde, er ikke en vinneroppskrift i min bok.

3. Tsjekkia: Lake Malawi - «Friend Of A Friend»

Jeg må innrømme at denne sangen har mer for seg enn jeg fikk inntrykk av innledningsvis. Voksepotensiale er alltid en god ting i «Eurovision». Tsjekkia leverer knatrende funk, fine farger og god stemning som garantert får opp temperaturen hjemme i stua og i salen i Tel Aviv. Det er fremdeles litt å gå på låtmessig, men fremførelsen er absolutt godkjent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer