TV: «Hver gang vi møtes» på TV 2

Vi anmeldte «Hver gang vi møtes» låt for låt

Maria Mena var hovedgjest i årets første «Hver gang vi møtes».

SESONGPREMIERE: Det er duket for en ny «Hver gang vi møtes»-sesong. Maria Mena er årets første hovedgjest. Foto: Vegard Breie/TV 2
SESONGPREMIERE: Det er duket for en ny «Hver gang vi møtes»-sesong. Maria Mena er årets første hovedgjest. Foto: Vegard Breie/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV: Årets første «Hver gang vi møtes» er unnagjort. Dagens hovedgjest var Maria Mena. Hun slo for alvor gjennom med låta «My Lullaby» i 2002. Da var hun bare 15 år gammel.

Maria er kjent for sine utleverende tekster og varme melodilinjer. Den produktive artisten har gitt ut ni plater gjennom karrieren. Den siste av dem kom i fjor og heter «They Never Leave Their Wives».

Vi anmeldte artistenes Mena-tolkninger fortløpende. Slik gikk det:

Staysman: «Sårbar»

Stian «Staysman» Torbjørnsen er ikke kjent for alvorstyngede låter med et melankolsk tilsnitt. I årets første «Hver gang vi møtes»-program har han oversatt Menas debutsingle «Fragile» til norsk. I Staysmans drakt heter den «Sårbar», og selv om den er hakket mer lystig i uttrykket enn originalen, er det noe nakent og nettopp - sårbart - ved at Torbjørnsen fremføring her. Han er en artist som vanligvis er flanket av konfettikanoner og pyroeffekter, med basselementer som sørger for betryggende trøkk.

Her står han foran en håndfull artistkolleger, strippet for show-effekter og sitt vanlige komp og byr på seg selv. Han har ikke en stor sangstemme isolert sett, men Stian har like fullt et genuint uttrykk og en ærlighet i fremføringen sin som man bare må like. Sånn i all sin smårappende og snakkesyngende enkelhet, liksom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer