TV: «Hver gang vi møtes» på TV 2

Vi anmeldte «Hver gang vi møtes» låt for låt

Stian «Staysman» Thorbjørnsen var kveldens hovedgjest.

HOVEDGJEST: Stian Thorbjørnsen, også kjent som Staysman, er kveldens hovedgjest. Artisten er kjent for sine energifylte party-anthems og alltid like gode humør. Foto: Tv2
HOVEDGJEST: Stian Thorbjørnsen, også kjent som Staysman, er kveldens hovedgjest. Artisten er kjent for sine energifylte party-anthems og alltid like gode humør. Foto: Tv2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kveldens hovedgjest var Stian «Staysman» Thorbjørnsen. Thorbjørnsen ble først kjent for TV-titterne gjennom sin deltakelse i Paradise Hotel. Siden den gang har det gått slag i slag fra 38-åringen, som har slått seg opp som både artist og programleder. Staysman er kjent for sine energifylte party-anthems og alltid like gode humør.

Dagbladet anmeldte de andre gjestenes tolkninger av Staysman-katalogen. Les våre vurderinger under.

Trygve Skaug: «En godt stekt pizza»

Slik kan det også gjøres. Trygve konverterer en Staysman og Lazz Melodi Grand Prix-bidrag, «En godt stekt pizza», til en malende asfaltballade med hvor melankolien står i sentrum. Det handler om de som festen aldri tar slutt for.

Låtskriveri er en underfundig greie - med all respekt til originalen og dens bruksområder, så makter Trygve å gi den et helt nytt nedslagsfelt som mest sannsynlig vil begeistre en helt annen lytterskare. Den ru og beherskede sangen, de lyriske justeringene, twangen i gitarene og det slepende kompet gjør denne tolkningen til en sann fornøyelse.

Maria Mena: «I Need a Man»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer