TV: «Hver gang vi møtes» på TV 2

Vi anmeldte «Hver gang vi møtes» låt for låt

Hkeem var kveldens hovedgjest.

STOVNERGUTT: Hkeem er kveldens hovedgjest. 23-åringen fra Stovner har i løpet av kort tid rukket å bli en dekorert artist. Foto: TV 2
STOVNERGUTT: Hkeem er kveldens hovedgjest. 23-åringen fra Stovner har i løpet av kort tid rukket å bli en dekorert artist. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV: Hkeem har på kort tid etablert seg som en av de fineste urban-artistene vi har her i landet. 23-åringen fikk en megahit i 2017 med «Fy faen». Låten har hele 45 millioner avspillinger på Spotify. Samme året ble sangen belønnet med en Spellemann for Årets låt. Den relativt ferske artisten har med andre ord oppnådd mye på kort tid. I kveld ble han hyllet av en svært kompetent forsamling av kjente og kjære norske artister.

Vi anmeldte som vanlig bidragene i tur og orden. Les under.

Arne Hurlen: «Fy faen»

Gitaren har aldri vært et omfavnet element i urban-sjangeren. Arne Hurlen vil gjøre noe med det. Han bråker opp Hkeems aller største hit, «Fy faen», med så mye gitar at selv en heavyrocker ville vært fornøyd. Grepet er kult i seg selv, problemet er at mange av de uimotståelige melodiske kvalitetene i originalen forsvinner i dragsuget.

Dermed blir det mer et rått statement enn en fortryllende musikkopplevelse. Men Arne skal ha for å tenke utenfor boksen og våge å gjøre noe annerledes.

Stian Thorbjørnsen: «Oslo S»

Stian er kjent for høy rølpefaktor, men forrige ukes program, hvor han var hovedgjest, viste også at han kan ta i alvorlige temaer også. Det blir ikke noe party når Staysman tolker Hkeem heller. Her handler det om å hele tiden være borte fra sine kjære, og spesielt sine barn. Stian synger med den stemmen han har, og de små ustøhetene gjør at budskapet føles enda mer ektefølt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer