TV: «Hver gang vi møtes» på TV 2

Vi anmeldte «Hver gang vi møtes» låt for låt

Arne Hurlen var kveldens hovedgjest.

STORSELGER: Arne Hurlen har solgt plater i bøtter og spann med bandet Postgirobygget. I kveld er han hovedgjest i «Hver gang vi møtes». Foto: Vegard Breie/TV 2
STORSELGER: Arne Hurlen har solgt plater i bøtter og spann med bandet Postgirobygget. I kveld er han hovedgjest i «Hver gang vi møtes». Foto: Vegard Breie/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV: Arne Hurlen fikk noe annet ut av årene på NTNU i Trondheim enn de fleste andre som studerte ved samme sted. Han dannet gruppa Postgirobygget sammen med en håndfull medstudenter. Det resulterte i en lang karriere som musiker og flere hundre tusen solgte plater. I 2007 debuterte han også som forfatter.

Arne Hurlen var kveldens hovedgjest i «Hver gang vi møtes».

Dagbladet anmeldte tradisjonen tro artistenes tolkninger låt for låt.

Hkeem: «En solskinnsdag»

Hkeem skriver om «En solskinnsdag» til å passe en solfylt dag i hans eget liv. Det er en brusende positiv energi i utstrålingen og fremføringen hans som virkelig tar rommet. Gitarklimpring er erstattet av bugnende synther og koringer med autotune. Det soniske skal selvsagt plasseres i Hkeems eget lydmessige rammeverk.

Den musikalske biten er kanskje ikke helt magisk - selve sangen fremstår litt oppstykket og på grensen til naiv, det er allikevel varmen i formidlingen som gjør en forskjell her.

Agnete Saba: «Bohemen leve»

Dette var nye takter. Agnete får «Bohemen leve» til å høres ut some en krysning av en 80-talls rockeballade og et mørkt house-nummer. Det er en fascinerende amalgam av uttrykk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer