TV: «Hver gang vi møtes» på TV 2

Vi anmeldte «Hver gang vi møtes» låt for låt

Agnete Saba var kveldens hovedgjest.

AGNETES KVELD: Agnete Saba er kveldens hovedgjest i «Hver gang vi møtes». Agnete slo igjennom med gruppa The BlackSheeps. Foto: TV 2
AGNETES KVELD: Agnete Saba er kveldens hovedgjest i «Hver gang vi møtes». Agnete slo igjennom med gruppa The BlackSheeps. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Agnete Saba var kveldens hovedgjest i «Hver gang vi møtes». 26-åringen slo gjennom i Melodi Grand Prix junior med bandet The BlackSheeps. Siden den gang har hun gitt ut musikk på egenhånd og representert Norge i «Eurovision» med låta «Icebreaker».

Dagbladet anmeldte som vanlig artistenes tolkninger låt for låt. Les våre vurderinger under.

Stian Thorbjørnsen: «Oro Jáska Beana»

Jaja, det er ingen tvil om at Thorbjørnsen har tatt seg sine friheter med teksten her. Og det kan jo være moro, det. Det skorter i alle fall ikke på selvtilliten. Blunkesmilefjes.

Det er mye pondus i fremføringen, men det skorter noe på den vokale finmotorikken, om man kan kalle det? Det blir vel mye roping og hoiing, noe som gjør at snerten i låten forsvinner litt. Men det er jo en bra måte å få blåst liv i kropp og sjel om ikke annet.

Hanne Krogh: «Mama»

Stort mer funky enn dette tviler jeg på at noen har sett Hanne Krogh før. Det er også første gang hun synger på engelsk denne sesongen. I det store og det hele er det artig å se henne trå litt utenfor komfortsonen - bokstavelig talt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer