TV: «Hver gang vi møtes» på TV 2

Vi anmeldte «Hver gang vi møtes» låt for låt

Trygve Skaug var kveldens hovedgjest.

NEST SISTE GANG: Vi nærmer oss slutten på årets Hver gang vi møtes-sesong. I kveld er det Trygve Skaugs tur til å sitte øverst ved bordet. Foto: TV 2.
NEST SISTE GANG: Vi nærmer oss slutten på årets Hver gang vi møtes-sesong. I kveld er det Trygve Skaugs tur til å sitte øverst ved bordet. Foto: TV 2. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: «Instagrampoet», musiker og forfatter. Dagens hovedgjest, Trygve Skaug, har flere jern i ilden og i kveld ble han hylles for sine flotte tekster og varme melodier. Skaug er fastboende i Ørje og har fire album og en rekke diktsamlinger på samvittigheten.

Dagbladet anmeldte som vanlig artistenes tolkninger låt for låt. Les våre vurderinger under.

Hanne Krogh: «Kommer det storm»

Forrige uke leverte Hanne Krogh tempo og energi. Nå tar hun det hele ned et par hakk og leverer en inderlig versjon av Trygves «Kommer det storm». Det er nært, varmt og inkluderende. Så inkluderende at hun har tatt med åtte av Trygves «favoritter», som sorterer under hashtagen #verdensfinestepublikum.

Er det noe Hanne kan, så er det å komme til kjernen i låter og budskap. Det går ikke upåaktet hen her. Gåsehuden sitter løst og øyekrokene er for det meste tårevåte.

Agnete Saba: «Skuddsikker»

Agnete smelter om en slentrende asfaltvise til duvende new wave. Med engelsk tekst for denne anledningen. Agnete som gjerne sverger til mer svevende og atmosfærisk synthpop kler denne musikalske skjorta godt også. Det svinger av arrangementet og den klangfulle stemmen hennes bærer låta med overbevisning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer