Anmeldelse: «Maskorama» - NRK

Vi anmeldte «Maskorama»-finalen låt for låt

I kveld skal det avgjøres og avsløres.

FINALE: I kveld får vi svaret på det en million nordmenn har lurt på de siste ukene - hvem er det som skjuler seg bak masken til Elgen, Trollet og Vikingen? Alle foto: Julia Marie Naglestad/NRK
FINALE: I kveld får vi svaret på det en million nordmenn har lurt på de siste ukene - hvem er det som skjuler seg bak masken til Elgen, Trollet og Vikingen? Alle foto: Julia Marie Naglestad/NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: OPPDATERT: Ulrikke Trollet Brandstorp vant «Maskorama». Elgen var Markus Bailey og endte som nummer to. Herman Dahl skjulte seg bak masken til Vikingen og ble den første av de tre som røk ut av «Maskorama»-finalen. Dagbladet anmeldte fremførelsen til de kryptiske figurene låt for låt.

Elgen: «Gold Digger» - Kanye West

Elgen viser hvem som er kongen av «Maskorama». For et show, for en måte å føre seg - her spares det ikke på noe. Det renger gull fra himmelen mens Elgen slanger seg gjennom «Gold Digger» uten å hekte det glinsende geviret i de store sangtekniske problemene. Kul stemme og kult låtvalg, enkelt og greit. Dette er elegant og frekt på samme tid. Så får vi se hva som skjuler seg i skogen.

Vikingen: «Fy Faen» - Hkeem

Nå snakker vi - her er Vikingen tilbake i godt slag. Det er som om finaleplass har gitt vedkommende en aldri så liten selvtillits-boost. Mest av alt svinger det mye mer enn det pleier av karen med hornene. For øvrig lekkert pimpet med glorete solbriller for ekstra kulhetsfaktor. Noe nølende i det første verset, men melodien i refrengene gjør virkelig susen. Dette kan bli spennende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer