Anmeldelse: «Maskorama» - NRK1

Vi anmeldte «Maskorama»-finalen låt for låt

Det har vært finale i «Maskorama».

VEIS ENDE: I kveld skal det avgjøres om det blir «Snømonsteret», «Bamsen» eller «Dragen» som vinner årets «Maskorama». Julia Marie Naglestad/NRK
VEIS ENDE: I kveld skal det avgjøres om det blir «Snømonsteret», «Bamsen» eller «Dragen» som vinner årets «Maskorama». Julia Marie Naglestad/NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Årets «Maskorama»-sesong har kommet til veis ende. Det er duket for finale.

Blir det «Snømonsteret», «Bamsen» eller «Dragen» som stikker av med seieren i årets sesong? Og ikke minst - hvem skjuler seg bak maskene? I kveld får vi svarene på begge spørsmålene.

Dagbladet triller terning på finalistenes fremførelser. Les anmeldelsene under.

Saken oppdateres.

Bamsen: «Love On Top» - Beyoncé

Bamsen går ikke av veien for litt herlig r'n'b i finalesending. Hun mestrer formatet ganske greit også. Kledelig bakpå, myk i vendingene og grasiøs i det øvre registeret. Hadde hun ikke vært såpass stiv i maska, hadde Bamsen ganske sikkert glist fra øre til øre. Litt heseblesende i det nedre leiet, men pytt - det er jo så lunt og fint.

Mulig, mulig: Emilie Nereng, Ingeborg WaltherHelt sikkert ikke: Kirsti Sparboe, Greta Thunberg

Dragen: «Unstopable» - Sia

Dragen hevder å være ustoppelig. Vi får se da hva kvelden bringer. Dragen gir seg i alle fall ikke uten en real utblåsning. Dette ildsprutende vesenet når ikke helt opp sangmessig i konkurranse med de to andre gjenværende deltakerne, men så har den jo denne mystiske auraen som utvilsomt fenger. Mon tro om ikke Marion har et poeng? Er det John Carew?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.