Anmeldelse: «Maskorama» - NRK

Vi anmeldte «Maskorama» låt for låt

Nytt NRK-konsept: Hvem skjuler seg bak maskene i sangkonkurransen?

«MASKORAMA»: Dette er NRKs nye lørdagssatsning. Kjente sangere opptrer i masker for å være anonyme. Foto: Fredrik Arff/NRK
«MASKORAMA»: Dette er NRKs nye lørdagssatsning. Kjente sangere opptrer i masker for å være anonyme. Foto: Fredrik Arff/NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Hvem synger best av Trollet og Elgen? NRK er klare med en ny sangkonkurranse, «Maskorama», hvor kjente artister er ikledd kostymer for å skjule identiteten. Publikum skal både heie på sin favoritt og forsøke å avsløre identiteten til de ulike sangerne hjemme fra sofaen. Den som får færrest stemmer må avsløre identiteten sin og forlate programmet. Oppdatert: I kveld var det Susanne «Gaupa» Goksør som måtte forlate programmet.

Elgen: «Get up (I feel like Being a) Sex Machine» (James Brown)

Denne elgen later til å ha mer attityde og «moves» enn sangferdigheter. Det ropes og knurres mer enn det synges, men det kan bli show av slikt også - selv med publikum på «boks» (programmet går uten publikum i salen). Elgen har kraftig røst og mye pondus, som seg hør og bør når man spiller elg.

Fugleskremselet: «Jovial» (Freddy Kalas)

Hm, et syngende fugleskremsel kan jo ha sin sjarm, det også. Men det er stort sett det eneste henger igjen etter denne seansen. Her er det mer snakkesynging og sure toner enn hva godt er. Neppe en som har sang som hovedgeskjeft.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.