Anmeldelse: «Maskorama» på NRK1

Vi anmeldte «Maskorama» låt for låt

NRK-suksessen er tilbake. Hvem skjuler seg bak maskene i år?

KLARE: Frosken måtte forlate «Maskorama» allerede første kveld. Alle foto: Julia Marie Naglestad / NRK
KLARE: Frosken måtte forlate «Maskorama» allerede første kveld. Alle foto: Julia Marie Naglestad / NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Spekulasjonene er allerede i gang om hvem som kan skjule seg bak maskene i årets «Maskorama», basert på små hint som måtte ligge i Kjell Nordströms kostymer. Frosken, som fikk en toer på terningen av vår anmelder, var den første som måtte ta av seg maska. Bak den befant forlegger Arve Juritzen seg. Bare 16 av tv-seerne klarte å gjette det.

Det store spørsmålet er om Jan Thomas finner en link til kongefamilien i år? Foreløpig holder han en knapp på Carola. Jan Thomas er i likhet med Marion Ravn og Nicolay Ramm tilbake som «detektiv» denne andre sesongen av braksuksessen som trakk over en million seere i fjor.

Både de og dere som ser på, og vi også, kan være med og gjette hvem sangerne kamuflert som Nissen, Havfrua, Bamsen, Draken, Frosken, Heldiggrisen, Nøkken og Snømonsteret.kan være. Silje Nordnes er programleder - som i fjor. Og - vi anmeldte som vanlig låt for låt:

Snømonsteret: «Into The Unknown» (Idina Menzel)

Smømonsteret har fått utdelt en låt fra en relativt ukjent artist,. Han starter forsiktig, for det må være en mann, men girer ganske fort opp. Det er mye surt innimellom, men ikke mer enn at det kan være en ekte artist som skujler seg bak.Men er Østfold-dialekten ekte? Og er det Åge Sten NIlsen? Jeg har mine tvil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.