Anmeldelse: «Maskorama» på NRK 1

Vi anmeldte «Maskorama» låt for låt

Fjerde sending av NRK-suksessen.

ÅPNET SHOWET: Dragen var først ut i kveldens «Maskorama». Til høyre programleder Silje Nordnes. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK
ÅPNET SHOWET: Dragen var først ut i kveldens «Maskorama». Til høyre programleder Silje Nordnes. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Høstens store tv-suksess fortsetter på NRK 1, i kveld med to opptredener fra hver av de fem gjenværende «skikkelsene». Tett oppunder 1,2 millioner mennesker så programmet forrige lørdag, og diskusjonen går heftig om hvem som skjuler seg bak de fem siste maskene. Det var Nissen som måtte avsløre sin identitet i kveld, og bak maske befant Venstre-politiker og nylig avgått kulturminister - og nå også favorittforfatter - Abid Raja seg. Raja måtte tåle to treere for sine opptredener i kveld.

Kveldens temaer var «favorittlåt» og sanger fra scene, film og tv som også er en favoiritt hos utøveren. Hvis de ikke lurte oss, da. Vi anmeldte som vanlig låt for låt.

LÅT 1:

Dragen: «I Love Rock’n’Roll» - Joan Jett

Du skal ha guts for å gå løs på rockedronninga Joan Jett, men Dragen har tatt tøffe valg før. Og dette ble kanskje for tøft?

Kveldens første opptreden fra Dragen får meg til å bli ganske overbevist om at dette ikke er en profesjonell artist. Han, for det er vel en han, synger ikke altfor reint og gjennomfører bare helt greit. Kan det være Victor Sotberg, som er tippet av Marion Ravn tidligere? Hun har truffet to av tre ganger, så hun bør vi kanskje lytte til. Hennes tips i kveld er Atle Pettersen, men han er vel proffere enn som så?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.