Anmeldelse: «Maskorama» - NRK1

Vi anmeldte «Maskorama» låt for låt

Det har vært semifinale i «Maskorama».

DOBBEL DOSE: I kveld er står det både duett og solosang på agendaen når «Maskorama»-sesongen går mot slutten. Alle foto: Julia Marie Naglestad/NRK
DOBBEL DOSE: I kveld er står det både duett og solosang på agendaen når «Maskorama»-sesongen går mot slutten. Alle foto: Julia Marie Naglestad/NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Nest siste runde i årets «Maskorama»-sesong er unnagjort. I kveld fikk vi både solosang og duett. Dem som måtte la maska falle før den store finalen ble «Nøkken». Der skjulte Margaret Berger seg.

Forrige helg var det «Nissen» aka Abid Raja som måtte henge kostymet på knaggen.

Dagbladet trillet terning på fremførelsene. Les anmeldelsene under.

Snømonsteret: «Sex On Fire» - Kings Of Leon

Overveldende tonekontroll - jepp. Storslagent uttrykk - jada. Patos en operasanger verdig - absolutt. Hvor skal vi da?Vi har tidligere snakket om at vi har et veldig profilert søskenpar som sysler med opera. Den ene av dem er sannsynligvis sjekket ut av saken. Den andre er meget mulig inne i snømonsterkostymet. Vedkommende forsøker kanskje å lure oss litt i kveld ved å røffe opp stemmen. Særlig i versene. Men det er noe umiskjennelig med den stemmeklangen. Låtvalgmessig: Ikke helt innertier.

Mulig, mulig: Didrik Solli-Tangen - ja, det må det væreHelt sikkert ikke: Knut Storbukås, Arne Scheie

Dragen: «Born This Way» - Lady Gaga

Er «Dragen» den fødte entertainer? Tja - vedkommende har i alle fall nok av attityde og pågangsmot. Sangmessig hangler det litt. Det funker greit nok i refrenget, men «Dragen» snubler litt i versene. Men sangen er jo ikke alt i dette konseptet. Spørsmålet er: Ble vi underholdt, som Russell Crowe melodramatisk spør i «Gladiatoren»? Svaret er noe sånt som: Nja... Litt, kanskje?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.