Anmeldelse: «Idol» - Tv2

Vi anmeldte semifinalen i «Idol» låt for låt

X-faktor og dommervalg.

DOMMERNES VALG: Kristian Raanes hadde fått i oppgave av dommerne å synge Robyn i kveldens første av to runder. Foto: Scanpix/Tv2
DOMMERNES VALG: Kristian Raanes hadde fått i oppgave av dommerne å synge Robyn i kveldens første av to runder. Foto: Scanpix/Tv2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Etter kveldens semifinale i «Idol» var det Carlisle Sienes som måtte takke for seg. Det betyr at Kristian Raanes og Øystein H. Hegvik er klare for finale neste lørdag.

Dommernes valg:

1.Kristian Raanes (22) fra Orkdal: «Dancing On My Own» - Robyn

Det var ikke en innertier av et låtvalg for Kristian, dette. Men det må i så fall dommerne ta på deres kappe. Kristian gjør det beste ut av situasjonen. Han synger fint, er tilstede i teksten og får lokket frem en aldri så liten nerve når han drar til på slutten. Men allikevel er det hakket for stillestående. Jeg tror Kristian hadde fått skinne mye klarere om de hadde gitt han en sang han kunne bruke trøkk og energi på.

2.Carlisle Sienes (21) fra Lunde i Telemark: «Mirrors» - Justin Timberlake

I utgangspunktet skulle dette være plankekjøring for Carlisle, men det virker som han ikke helt klarer å ta grep om låta. I tillegg høres han sliten ut i stemmen, noe som går ut over klang og tone. Det begynner nok å bli nervepirrende for den gjenværende gjengen, noe som kan være vanskelig å takle i en så presset situasjon. Men Carlisle har allikevel klart å vise overskudd i stort sett hver sending. I dag sliter han med å levere det lille ekstra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer