TV: «Stjernekamp»

Vi anmeldte «Stjernekamp» låt for låt

Årets ti artister startet med stadionrock.

PREMIERE: Årets deltakere i «Stjernekamp» får vist seg fram for første gang i kveldens program, der alle går videre til neste lørdag. Alle foto: Julia Marie Naglestad / NRK
PREMIERE: Årets deltakere i «Stjernekamp» får vist seg fram for første gang i kveldens program, der alle går videre til neste lørdag. Alle foto: Julia Marie Naglestad / NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Stadionrock er tema for første kveld i «Stjernekamp» på NRK 1, med Returns Knut Erik Østgård, sjøl nummer tre i konkurransen i 2015, som mentor.Ingen av artistene ryker ut i kveld, men stemmene blir med videre til neste lørdag. Det har vel aldri vært flere ukjente artister, for folk flest, enn i årets sesong, men mange kan overraske. Så det er bare å skjerpe seg fra første stund! Dette mener vår anmelder om kveldens versjoner:

Beate S. Lech: ««You're the Voice» (John Farnham)

Og der er det igang! Beate (45), også kjent under artistnavnet Beady Belle, startet karrieren i Folk & Røvere, men har gitt ut åtte album som soloartist og turnert i en rekke land.

Hun åpner årets sesong med en nummer en-hit av australsk-britiske John Farnham.

Du hører at dette ikke er sjangeren til soul- , funk-og R'n'B-artist Beate, men hun er akkurat passe tøff i trynet og klarer seg bra - sjøl om det blir litt anstrengt når hun skal opp i de høye tonene. Det er ikke alltid hun når helt opp, heller, men alt i alt en fin første presentasjon - med herlig trøkk og akkurat passe kontroll.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer