Anmeldelse: «Stjernekamp» - NRK

Vi anmeldte «Stjernekamp» låt for låt

Storband og musikal.

TO OPPGAVER: I kveld var det både storband og musikal på programmet for de fem deltakerne. Alle foto: Julia Marie Naglestad/NRK
TO OPPGAVER: I kveld var det både storband og musikal på programmet for de fem deltakerne. Alle foto: Julia Marie Naglestad/NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: I kveldens «Stjernekamp» handlet det om storband og musikal med Kringkastingsorkestret som kyndig medhjelper. Fem ble til fire da Emil Solli-Tangen måtte forlate «Stjernekamp».

Storband:

Emil Solli-Tangen: «The Lady Is a Tramp» - Frank Sinatra

Emil har glimtet i øyet og smokingen sitter pent, men det virker som han ikke helt klarer å synke ned i låten og finne grooven. Det blir noe hektisk og heseblesende over det hele. Han synger ikke verst, men mangler et par Jack Daniels på å få til den litt grovkornede klangen. Emils stemme blir noe pen og pyntelig for dette formatet.

Ingeborg Walther: «Wonderwall» - Paul Anka

Kult låtvalg av Ingeborg. Hun liker åpenbart å utfordre seg selv, og timingmessig er ikke dette den letteste oppgaven hun kunne ha gitt seg i kast med. Det svinger også brukbart av Ingeborgs «Wonderwall». Men i motsetning til flere av de tidligere kveldene, virker det som hun må fokusere hardere her for å henge med, noe som gjør at overskuddet ikke er like åpenbart. Men hun lar seg selvsagt ikke vippe av pinnen.

Vegard Bjørsmo: «Can't Take My Eyes Off You» - Frankie Valli

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer