Anmeldelse: «Stjernekamp» - NRK

Vi anmeldte «Stjernekamp» låt for låt

Listepop og stadionrock.

SNART FINALE: Kun tre sendinger gjenstår før vinneren av «Stjernekamp» skal kåres. I kveld er det listepop og stadionrock på menyen. Alle foto: Julia Marie Naglestad/NRK
SNART FINALE: Kun tre sendinger gjenstår før vinneren av «Stjernekamp» skal kåres. I kveld er det listepop og stadionrock på menyen. Alle foto: Julia Marie Naglestad/NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: I kveld sang deltakerne listepop og stadionrock. Etter at stemmene var talt opp, var det Vegard Bjørsmo som trakk det korteste strået. Neste lørdag er det semifinale.

Vi anmeldte kveldens sending låt for låt. Les vurderingene under her.

Listepop (Årets hits):

Vegard: «Don´t Start Now» - Dua Lipa

Er det noen som kan ta på seg rollen som flamboyant popstjerne, så er det Vegard. Utstråling og energi har han i alle fall i bøttevis. Vokalmessig kjennes det dog noe flatt. Det savnes mer pondus i versene og bridgen - jeg tror låtvalget begrenser litt hva han får vist av sangferdighetene sine. Men som helhet er det helt OK levert fra stortalentet fra Nord. Om Vegard går videre i kveld, må han være mer smart med låtvalgene sine.

Sandra: «What´s Love Got To Do With it» - Kygo, Tina Turner

Det er ikke bare, bare å skulle fylle skoene til en av tidenes mest karaktersterke popsangere. For å lykkes må man enten synge så taket letter eller klare å tilføre låta noe helt eget. Sandra er ikke helt komfortabel når hun synger i de lavere registerne - noe som går ut over grooven og overskuddet. Det er noe helt annet når hun får mulighet til å dra på i motsatt ende av registeret. Det sitter med andre ord ikke helt i starten, men det løfter seg tilsvarende over midten. Når hun får bruke støtten og lungene så er Sandra rå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer