Anmeldelse: «Stjernekamp» - NRK

Vi anmeldte «Stjernekamp» låt for låt

Semifinale - disco og duett.

Vi anmeldte «Stjernekamp» låt for låt
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Det har vært semifinale i «Stjernekamp». Knut Marius, Ingeborg og Sandra har kjempet om to finalebilletter. Den som måtte se seg slått på målstreken denne gangen var Ingeborg Walther.

Vi anmeldte artistenes fremføringer låt for låt. Les mer under.

Disco:

Knut Marius: «Disco Inferno» - The Trammps

Så skal det avgjøres - finaleparet neste lørdag skal velges ut. Det har ikke manglet på lovord i Knut Marius' tilfelle denne sesongen, og at han er en åpenbar favoritt er ingen hemmelighet. Men - han har to harde konkurrenter å bryne seg på. Ingenting er med andre ord avgjort før stemmene er talt opp.

Knut Marius takler disco også, selvsagt. Dette er en låt som for hans piper ikke byr på de altfor store utfordringene. Og typisk når det blir for lite teknisk motstand, så har Knut Marius lett for å ta av. Det blir mye patos og fleksing av stemmebånd. Men gøyalt og underholdende, og det ser ut som hovedpersonen selv er strålende fornøyd med temaet.

Ingeborg: «I'm So Excited» - The Pointer Sisters

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer