Anmeldelse: «Stjernekamp» - NRK1

Vi anmeldte «Stjernekamp» låt for låt

Storband og musikal.

SISTE SJANSE: I kveld gjelder det, nå skal det nemlig deles ut to finalebilletter i «Stjernekamp». Alle foto Julia Marie Naglestad/NRK
SISTE SJANSE: I kveld gjelder det, nå skal det nemlig deles ut to finalebilletter i «Stjernekamp». Alle foto Julia Marie Naglestad/NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Det har vært semifinale i «Stjernekamp». I kveld fikk Carina, Bjørn og Alexandra hjelp av KORK når de konkurrerte i storband og musikal. Tre deltakere skulle bli til to finalister, og de som sto igjen på scenen etter endt stemmetelling var Bjørn Tomren og Alexandra Rotan.

Dagbladet anmeldte fremførelsene låt for låt.

STORBAND

1. Bjørn Tomren: «You Make Me Feel So Young» - som tolket av Frank Sinatra

Bjørn har som regel en god løsning på de fleste utfordringer. Her får han seg allikevel noen utfordringer. Storband handler jo mye om groove - å få det til å flyte sømløst, samtidig som det høres ut som den enkleste tingen i verden. Utypisk for Bjørn, så hangler det noe når han er helt nede i det dypeste registeret. Det låter litt kantete og han treffer ikke helt på tonene.

Men dette er selvsagt flisespikkeri i den store sammenhengen. Han har jo en kulhet i fremtoningen som ikke kan kjøpes for penger. Men nå er vi i semifinalen. Prikk, prikk, prikk.

2. Carina Dahl: «I Get a Kick Out of You» - som tolket av Frank Sinatra (originalversjon Ethel Merman 1934)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer