- Vi ba Per Fugelli spøke om islam. Men han var ikke syk nok.

Norges humorelite får frie tøyler. Skal krenke religion mest mulig.

LEDER SHOWET: Bård Tufte Johansen leder KRENK 2015. Foto: Lars Eivind Bones
LEDER SHOWET: Bård Tufte Johansen leder KRENK 2015. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Et stjernelag av norske komikere står ikveld på scenen på Chateau Neuf i Oslo for å slå ring rundt den krenkende humoren.

Utfordringen er krystallklar: Se hvor langt komikerne kan gå før salen slutter å le. 

Stjernelag Initiativtaker er Bård Tufte Johansen, han har gitt showet navn «KRENK 2015».  Skiens-komikeren har fått med seg blant andre Else Kåss Furuseth, Knut Nærum, Tore Sagen, Are Kalvø og Sigrid Bonde Tusvik opp på scenen. - Noen lurte på om vi skal tulle med islam. Vi er ikke helt sikre enda. Vi ba Per Fugelli komme hit og ta for seg islam, men han er visst ikke syk nok nå. Så vi ber Skatt-Øst lete etter den med mest reskatt i hele Oslo, åpnet Tufte Johansen foran cirka 1200 publikummere mandag kveld. 

Invitert til showet er representanter for kristne, muslimske og mosaiske trosamfunn, i tillegg til Det humanistiske forbund. De skal varsle dersom noen av vitsene fra scenen er for drøy kost.

- De får utlevert hver sin bjelle, så de kan gi beskjed om de føler seg krenket, har Tufte Johansen tidligere fortalt Dagbladet . 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.