Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Vi blir hemmet av at det er et kamera der

Radioresepsjonen skal tilbake på radio.

TILBAKE PÅ RADIO: Tore Sagen, Bjarte Tjøstheim og Steinar Sagen er snart ferdige på tv. 21. februar vender de tilbake til radio. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
TILBAKE PÅ RADIO: Tore Sagen, Bjarte Tjøstheim og Steinar Sagen er snart ferdige på tv. 21. februar vender de tilbake til radio. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): 16. februar sendes det siste prorammet av «Radioresepsjonen». Deretter bærer det tilbake på radio for Tore og Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim.

Det kunngjorde de tre programlederne selv på en pressekonferanse på Frognerseteren i dag.

Radioprogrammet er tilbake på lufta i sin gamle sendetid fra 21. februar. Det betyr at «Radioresepsjonen»-fans kan høre Tore, Steinar og Bjarte mandag til torsdag.

Programmet blir sendt fram til påske, før Steinar Sagen skal ut i pappapermisjon.

- Vurderte vikar - Vi vurderte å få inn en vikar for Steinar, men det er de tre gutta som er «Radioresepsjonen», så da skal Bjarte og Tore gjøre andre ting i mellomtida, sier redaksjonssjef i «Radioresepsjonen», Vilde Batzer, til Dagbladet.

I august er programmet tilbake på radio, og blir deretter sendt ut året.

De tre mener tv-versjonen av programmet har vært en suksess. At de likevel skal tilbake på radio, forklarer de sånn:

- Vi blir hemmet av at det er et kamera der. Vi sitter veldig ofte i bar overkropp i studio, og det ville vi ikke gjort hvis programmet kunne streames på nettet, sier Steinar Sagen.

- Og når vi er påkledd har ofte genseren nedi buksa, sier Tjøstheim.

Mulig Genesis-tribute «Radioresepsjonen» har den siste tida hatt en avstemning på hjemmesidene sine vedrørende hva de skal gjøre når tv-perioden er ferdig.

Likevel ble avgjørelsen om å vende tilbake til radio tatt i samråd med NRK-ledelsen, fortalte gutta.

- Hvis det hadde vært 100 prosent oppslutning om å holde en Genesis tributekonsert, måtte vi vurdert å gjøre det i tillegg, sier Steinar Sagen.

De tre humoristene sier likevel med et visst glimt i øyet at de ikke vil utelukke en konsert til ære for Phil Collins' gamle band.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling