Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vi delte ut 100 koder til «Battlefield: Bad Company 2»

Ingress

|||Allerede i dag kan de første spillerne få tilgang til neste års «Battlefield: Bad Company 2». Betatestingen av flerspillerdelen foregår på PlayStation 3, og 100 av våre lesere kan vinne tilgang i løpet av dagen.

For å delta i trekningen, må du være medlem av Dagbladets Spillklubb, noe du blir ved å sende en sms med kodeord SPILLKLUBB til 2400. Meldingene vi sender ut om betakonkurransen i dag klokka 14.30 vil være gratis.

- Med «Battlefield: Bad Company 2» søker vi å heve lista på alle områder der vi har flerspillererfaring, og med det sette en ny standard for onlinespilling. Fra grafikken til kjøretøyene, våpnene og ødeleggelsen, skal vi levere neste års beste flerspilleropplevelse, og vi vil at spillerne selv skal få oppleve dette ved å spille betaen og demoen, sier spillets produsent Patrcik Bach i en pressemelding.

image: Vi delte ut 100 koder til «Battlefield: Bad Company 2»

Demoen kommer først tidlig neste år, mens pc-spillere får tilgang til en åpen beta i desember. I betatesten du nå kan få tilgang til, er det Arica Harbour-kartet som står i sentrum, der opp mot 24 spillere får kjempe mot hverandre i et av spillets fire flerspillermoduser, Rush.

Her er det plass til både kjøretøyer og infanteri, og det er de amerikanske soldatene som angriper en russiske base med full styrke, før kampen fortsetter gjennom en ørkenby og et industriområde før Arica-havnen står igjen.

«Battlefield: Bad Company 2» blir å finne til Xbox 360, PS3 og pc i butikkhyllene den 4. mars 2010.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media