- Vi er en bra gjeng i Dagbladet som prøver å gjøre gode ting

Prisdryss over Dagbladet.

TRE VINNERE: Under kveldens utdeling av Netthodene-prisene, Ola Strømman fikk hederlig omtale for Dagbladets «Null CTRL»-prosjekt, utviklingssjef Inge Thorud fikk pris for «Årets netthode», og nettsjef Eugene Brandal Laran fikk hederlig omtale for Dagbladets «To Russia With Love»-kampanje. Foto: Hilde Schjerve / Dagbladet
TRE VINNERE: Under kveldens utdeling av Netthodene-prisene, Ola Strømman fikk hederlig omtale for Dagbladets «Null CTRL»-prosjekt, utviklingssjef Inge Thorud fikk pris for «Årets netthode», og nettsjef Eugene Brandal Laran fikk hederlig omtale for Dagbladets «To Russia With Love»-kampanje. Foto: Hilde Schjerve / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Under Nona14-konferansen i kveld, ble én pris og to ganger hederlig omtale gitt Dagbladet.

Utviklingssjef Inge Thorud fikk den gjeve prisen «Årets netthode».

- Velfortjent - Det er en hyggelig anerkjennelse. Det som betyr mest, er at det blir lagt merke til at vi er en bra gjeng i Dagbladet som prøver å gjøre gode ting på nett. Vi er en stor gjeng som bør være fornøyde med denne prisen, jeg er bare en del av den gjengen som prøver gjøre noe bra, sier et ydmykt netthode.

Som utvikler, har Thorud blant annet jobbet med å bygge opp se.no og kjendis.no. Etter at han ble utviklingssjef i 2012, har han vært en viktig del av den digitale veksten Dagbladet opplever i dag.

- Inge gjør en formidabel jobb som utviklingssjef, og prisen kan ikke være mer velfortjent, sier digitalredaktør Hildegunn Soldal.

- Han inspirerer folk rundt seg, både oppover og nedover i systemet. Han er en sterk formidler som klarer å gjøre kompliserte og tekniske utfordringer forståelige for de fleste. Samtidig er han lyttende, omsorgsfull, kreativ, rasende dyktig og kunnskapsrik, i tillegg til at han lager rom rundt seg for folk til å utvikle seg. Det blir det gode resultater av også.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer