- Vi er et ungt band fra Norge...

...og vi vil ha platekontrakt, sa Metallica.

SPØKEFUGLER: Robert Trujillo, Lars Ulrich, Kirk Hammet og James Hetfield avfotografert i Austin, Texas under lanseringa av Metallica Guitar Hero i går. Foto: JACK PLUNKETT / AP / SCANPIX
SPØKEFUGLER: Robert Trujillo, Lars Ulrich, Kirk Hammet og James Hetfield avfotografert i Austin, Texas under lanseringa av Metallica Guitar Hero i går. Foto: JACK PLUNKETT / AP / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): — Vi er et ungt band fra Norge og vi vil ha platekontrakt, uttalte James Hetfield under Metallicas konsert i Austin, Texas i går kveld.

Men publikum lot seg neppe lure av spøken - som kom under bransjefestivalen South by South West (SXSW) fredag kveld. Metallica spilte i litt over en time i et lokale med plass til vel 2100 personer.

For et stadionband som Metallica, må dette batraktes som lite og intimt. Nyhetsbyrået AP omtaler Hetfields norske aksent som heller dårlig, til tross for at konserten blir beskrevet i mer positive ordelag.

Metallica skjenket publikum flere klassiske Metallica-hits i går kveld, i tillegg til låter fra «Death Magnetic», som kom tidligere i år.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer