Recap: «Bloggerne» sesong 13, episode 1

«Vi er faen meg rå!»

Du får ikke mer content enn du lager selv.

Når han ikke rappellerer ned Holmenkollen kuraterer Joakim Kleven nettalentplattformen «Generation 2.0» (uttales two-point-oh), som kanskje kan virke litt diskriminerende for den ene generasjonen i verdenshistorien som eksisterte før hans, men såpass synes jeg vi one-point-oh'ere får tåle. Foto: TV2
Når han ikke rappellerer ned Holmenkollen kuraterer Joakim Kleven nettalentplattformen «Generation 2.0» (uttales two-point-oh), som kanskje kan virke litt diskriminerende for den ene generasjonen i verdenshistorien som eksisterte før hans, men såpass synes jeg vi one-point-oh'ere får tåle. Foto: TV2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dokusåpen «Bloggerne» har klart å bli tenåring. I sin trettende sesong er den allerede i ferd med å overleve fenomenet den egentlig skildrer.

Av årets deltagere er det bare Joakim «Sophie Elises BFF» Kleven og Caroline «The artist formerly known as Fotballfrue» Berg Eriksen som samvittighetsfullt oppdaterer bloggen sin regelmessig.

Verken «Paradise Hotel»-vinner Martine Lunde eller sexolog-in-spe Iselin Guttormsen har postet siden i fjor, og kronisk gravide Monica Nyhus har ikke brukt bloggdomenet til å fortelle om sin stockphoto-familie på Sørlandet siden babyshower nr førtitre i mai.

Og så vidt jeg kan se har ikke nykommer og født-i-feil-kropp-modell-og-influencer Emma Ellingsen engang hatt en blogg. Med over en halv million følgere på Instagram sier det seg selv at det bare er en overflødig omvei.

Det er jo noe vakkert i det også, at likerklikk-livets sirkel går videre idet influenserne migrerer som langustere langs de sosiale mediers atlanterhavsbunn fra blogg.no over til nye, virale beitemarker på Instagram og andre plattformer jeg er for gammel og nørd til å kjenne til. Dessuten er det sikkert chill å slippe å skrive brødtekst mellom speilrefleksbildene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer