- Vi er HBO, vi trenger ingen prøveperiode

HBO-sjef fnyser av norsk kritikk.

POPULÆR SERIE: Når HBO Nordic blir lansert i Norge, vil man blant annet kunne se ferske episoder av Game of Thrones innen 24 timer etter at de er vist i USA. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR SERIE: Når HBO Nordic blir lansert i Norge, vil man blant annet kunne se ferske episoder av Game of Thrones innen 24 timer etter at de er vist i USA. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sinte, norske fans har i kommentarfeltet til streamingtjenesten HBO Nordics Facebook-side blant annet oppfordret til boikott av tv-giganten. Bakgrunnen er at HBO Nordic vil innføre et års bindingstid når de lanserer tjenesten sin i november.

HBO-sjefen Hervé Payan bryr seg imidlertid ikke nevneverdig om klagestormen.

- Vi er HBO, du vet hva du får. Dette er ikke en blind forpliktelse. Vi har holdt på i evigheter, og alle vet hvilke programmer vi har og hva vi vil tilby. Vi har også forpliktet oss til å slippe nye serier, som selvfølgelig også vil bli sluppet på det nordiske markedet, sier han til nettstedet Hardware.no.

Det har ikke lyktes Dagbladet i å få fatt i Payan i dag. Selskapet har heller ingen norsk talsperson.

- Unikt produkt HBO-sjefen hevder at målgruppen deres, unge kvinner og menn, ikke bryr seg om det er bindingstid eller ikke.

- Vi lever et unikt produkt og egne serier, noe ingen av konkurrentene våre gjør. Vi jobber hele tiden opp mot våre fans, og vil gi dem det de vil ha. Det er også noe av årsaken til hvorfor vi ikke har lansert HBO Nordic ennå, da vi vil passe på å ha enda mer materiale tilgjengelig til lanseringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer