Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Vi er ikke lei oss

«Berrum & Beyer» om slakten.

GLAD FOR ELENDIG KRITIKK: Martin Beyer-Olsen (t.h.) er ikke lei seg for terningkast én. Han og makkeren, Lars Berrum (t.v.) vil ikke endre noe i programmet på grunn av dårlig kritikk. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
GLAD FOR ELENDIG KRITIKK: Martin Beyer-Olsen (t.h.) er ikke lei seg for terningkast én. Han og makkeren, Lars Berrum (t.v.) vil ikke endre noe i programmet på grunn av dårlig kritikk. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Det er ikke vår skyld at vi fikk så dårlig kritikk, sier komiker Martin Beyer Olsen ironisk.

Han sikter til Dagbladets anmeldelse av humorprogrammet «Berrum & Beyer» som har premiere på NRK3 i kveld, som fikk totalslakt og terningkast 1.

Ikke lei oss
Til tross for totalslakt av anmelder Camilla Berg Hansen, påvirker ikke den negative omtalen komikerduoen før premieren. 

- Vi blir veldig glade for en sånn type anmeldelse, og er overhode ikke lei oss. Vi vet veldig godt hva vi holder på med. Dette er ikke et program for alle, i hvert fall ikke for Camilla, forteller Beyer-Olsen lattermildt.

Etter harde dommer mener han at nå kan alt bare bli bedre. Selv om han hadde håpet på et terningkast seks, forventet han også en ener.

- Dette er et program som enten ville fått en sekser eller en ener. At vi fikk en ener var vi derfor forberedt på, forteller komikeren som tidligere ledet radioprogrammet «Martin Beyer-Olsen live», da også sammen med Lars Berrum på NRK P3.

Togtur tibake i tid Han synes uansett at terningkast én er bedre enn en treer eller firer.

- Får du tre eller fire betyr det at du ikke har gjort noe spesielt med showet. Da er du bare helt OK, forklarer Beyer-Olsen.

Det nye tv-fjeset liker å beskrive showet som en togtur som Camilla Berg Hansen ikke ville hoppe på.

- Camilla har misforstått grunnprinsippet i programmet. Hun ville ikke hoppe på toget og bli med oss på reisen. Programmet vårt er en reise tilbake i tid. Vi har tross alt Adolf Hitler som gjest, forklarer han, og legger til at konseptet kan forstås som en underholdningssatire, og at det for folk med en spesiell form for humor.

- Humor er ikke bare humor. Alle liker ikke Coldplay, og det er flere enn Jo Nesbø som skriver bøker, sier han.

   

FORETREKKER ÉN FRAMFOR FIRE:  Martin Beyer-Olsen synes det er bedre å få én enn tre eller fire. Da vet han at han har vekket noe i seerne. Foto: Stellapictures
FORETREKKER ÉN FRAMFOR FIRE: Martin Beyer-Olsen synes det er bedre å få én enn tre eller fire. Da vet han at han har vekket noe i seerne. Foto: Stellapictures Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!