Vi er ikke noen puddel

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FRELSESARMEEN: Per Fugelli savner Frelsesarmeen i samfunnsdebatten. Et kjapt mediesøk vil vise at vi er til stede der, men vi arbeider også uten mikrofoner og kameraer rundt oss. Imidlertid setter vi pris på inspirasjon utenfra, og inviterer gjerne Per Fugelli til å hjelpe oss å hjelpe.

Per Fugelli beskriver oss i Dagbladet 19.01.d.å. som «Den tause armé». Det gjør han til tross for at vi har gått ut med krystallklare budskap i media innen barnevern, rusomsorg, eldreomsorg, rettferdig handel og trafficking for å nevne noe. På den annen side er ikke vårt mål å synes i media, men å få jobben gjort. Vi har god erfaring med dialog med politikerne fremfor krigføring i media.

Per Fugelli skriver at statsministeren hver jul kommer til Frelsesarmeen med fotografer på slep og en million kroner i sekken. Det er dessverre ikke tilfelle. Fugelli viser at han heller ikke har gjort hjemmeleksen sin når han påstår at William Booth, Frelsesarmeens grunnlegger, var en politisk reformator. Da som nå var Frelsesarmeen partipolitisk nøytral. Det betyr ikke at vi ikke engasjerer oss politisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer