- Vi er ikke sammen

Filmstjerne Ben Affleck har funnet det nødvendig å benekte at han har et kjærlighetsforhold til barndomsvenn og like stor filmstjerne Matt Damon.

Oscarbelønte Ben Affleck avkrefter homoryktene som amerikanske tabloidaviser har kommet med i det siste. Hardnakkede rykter har villet ha det til at han er mer enn barndomsvenn med skuespilleren Matt Damon.

- Hvis jeg var homse ville jeg nok vært åpen. Gjøre som den britiske skuespilleren Rupert Everett, sier Affleck til oktoberutgaven av Vanity Fair, ifølge AP. For de som ikke har hørt det er Everett åpen homse, og vil blant annet gjøre en homofil variant av James Bond.

Affleck og Damon fikk Oscar for beste originalmanus for «Good Will Hunting». Affleck tror ryktene har oppstått etter det nære samarbeidet de hadde med filmen. Han har for tiden ingen kjæreste betror han oss.

- Grunnen til at jeg er singel er at jeg for tiden ikke har lyst til å være sammen med noen som har lyst til å være sammen med meg, konstaterer ungpikedrømmen. Som altså ikke er tilgjengelig for ungguttene.

BARE GODE VENNER: Matt Damon og Ben Affleck er fortsatt bare venner - ikke kjærester.