- Vi er ingen flopp

- Å kalle oss en flopp nå, er å ta nederlaget på forskudd, sier M2M-jentene Marion Ravn (17) og Marit Larsen (18) om det dårlige salget av duoens nye album «The Big Room».

Lørenskog-jentene måtte snakke mye om de foreløpige salgstallene sine da de møtte norsk presse i Oslo. I går skrev Dagbladet om M2M-floppen på det amerikanske og asiatiske markedet for bandets nye og rocka retning på albumet «The Big Room». Det gikk inn på en meget beskjeden 20. plass på VG-lista denne uka, etter 12000 solgte plater.

- Tar tid

- Vi må reise rundt og promotere for å selge mange plater. Det har vi ikke gjort ennå. I Asia tok det oss ett år og seks singler før vi solgte én million eksemplarer av «Shades Of Purple». Nå har vi solgt 250000 av «The Big Room» på bakgrunn av én single. Egentlig er det veldig bra, sier Marit Larsen til Dagbladet.

- Vi begynte i Norge i dag. I USA har vi heller ikke gjort så mye enda. Der begynner jobben etter at «Dawson's Creek»-episoden blir sendt, sier Marion Ravn.

På tv i natt

M2M framførte tre låter i episode nr. 100 av den populære tv-serien, som ble sendt på amerikansk tv i natt norsk tid. Jentene forventer stor effekt av tv-opptredenen. Til sammen sju låter fra «The Big Room» blir spilt i løpet av jubileumsepisoden, og Marion Ravn er attpåtil skrevet inn i handlingen.

- Det er sinnssykt mange som ser den serien. Plata vår blir vist fram helt på slutten av episoden. Vi vet at tittellåta til serien ble en superhit, så å kalle oss en flopp nå, er å ta nederlaget på forskudd, mener jentene.

- Tror dere den nye stilen deres forvirrer platekjøperne?

- Folk som er opptatt av musikk, liker oss. Vi har fått bra anmeldelser i USA, og føler at folk skjønner at vi faktisk er jenter som spiller og skriver låter selv, sier Marion Ravn.

- Manageren deres sa at dere skulle selge ti millioner plater for noen år siden?

- Thomas (Erdtman, red.anm.) er morsom. Han sa det sikkert for å være tøff den gangen. Vi tenker ikke så mye på det. Det blir omtrent som idrettsfolk som sier at de skal ta gull, mener jentene.

- Men at vi ikke har gjort det til nå, gjør oss ikke til en flopp.

PÅ HJEMMEBANE: M2M - Marion Ravn (t.v.) og Marit Larsen - er på hjemlige trakter for å snakke om albumet «The Big Room», før de setter i gang et intenst markedsføringsløp for å selge albumet i USA. Til sommeren venter en turné med Jewel.