Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Vi er langt fra geniale

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi kan ikke la oss påvirke av slikt, selv om det er hyggelig å høre. Mister vi hodet og bakkekontakten er det over. Av og til lykkes vi, noen ganger ikke. Sånn er bare bandtilværelsen - og livet ellers, sier Gerard Love, bassist og vokalist i Teenage Fanclub, til Dagbladet.
- Det er langt ifra genialt det vi holder på med. Vi holder på med klassisk popmusikk: to på gitar, en på bass og en trommis. Så enkelt og tradisjonelt det bare kan gjøres, fortsetter Love.

Før de gikk på scenen på Rockefeller i går kveld tok karene seg en bytur. Norman Blake brukte anledningen til å handle bruktplater, den hysterisk fotballinteresserte trommisen Paul Quinn gikk på pub og så på nettopp fotball, mens Raymond McGingley og Gerard Love besøkte Munch-museet.

Verken han eller de to andre låtskriverne i gruppa har hatt nubbesjanse til å skrive nye låter siden suksessen «Songs From Northern Britain» kom ut i sommer.

- Jeg får ikke inspirasjon av å farte rundt fra by til by. Jeg må komme meg ut i naturen, sier Love.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!