- Vi er som en familie med to bråkete barn

Slik blir TV 2s nye sommerprogram.

PROGRAMLEDERFIRKLØVER: Janne Formoe og Gaute Grøtta Grav skal sammen med tvillingene Marcus og Martinus Gunnarsen lede TV 2s lørdagssatsning fra Dyreparken i Kristiansand i sommer. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
PROGRAMLEDERFIRKLØVER: Janne Formoe og Gaute Grøtta Grav skal sammen med tvillingene Marcus og Martinus Gunnarsen lede TV 2s lørdagssatsning fra Dyreparken i Kristiansand i sommer. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KRISTIANSAND (Dagbladet): - Dette er et familieunderholdningsprogram, fra A til Å, sier Gaute Grøtta Grav (35) til Dagbladet, mens han spaserer blant sjørøverskip og apekatter i Dyreparken i Kristiansand.

Sammen med Janne Formoe (38) og tvillingene Marcus og Martinus Gunnarsen (12) skal han underholde TV 2-seerne i sommer, i det splitter nye programmet «Sommer i Dyreparken».

- Kjernefamilie - Det blir masse god musikk, mange gode, norske artister, og så blir det veldig fine og varierte gjester, og litt quiz fra Sørlandet. Jeg gleder meg jo til å se hva folk kan, jeg som er sørlending på min hals. Og så er vi jo her i fantastiske Dyreparken, som er et utrolig bra sted å være, for her er det så mange forskjellige ting å gjøre, sier Formoe, som selv nærmest vokste opp i parken, som datter av Terje «Kaptein Sabeltann» Formoe.

Programmet har premiere på TV 2 neste lørdag klokka 20, og skal sendes fem lørdager utover sommeren. Thor Hushovd og Katrine Moholt er blant gjestene, mens Admiral P og Adelén Rusillo Steen er noen av artistene som skal underholde.

- Vi skal utfordre kjendisene og artistene til å gjøre ting de kanskje ikke er helt komfortable med. Det blir veldig spennende å se om de har selvironi, og tør å by på seg selv, sier Grøtta Grav.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer