- Vi er utrolige glad i Trondheim, som dere sikkert skjønner!

Gutta som elsker med Trondheim forklarer hvorfor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En gruppe unge menn har tatt Trondheim med storm. I løpet av den siste uka har gruppa elsket med Festningen, NTNUs ærverdige hovedbygg, ikonet «Gamle bybro» og tilslutt Tyholttårnet. Videoene, som er lagt ut på YouTube, starter med en nøytral scene, før gutta utfører seksuelle handlinger på bygningene.

Dagbladet var i formiddag i kontakt med personen som har lagt ut videoene på YouTube. Han ønsker ikke å oppgi sitt virkelige navn, men heter «Onkel Saft» på videonettstedet.

- Ideen bak dette er å skape fornyet oppmerksomhet rundt de vakre attraksjonene i Trondheim. Vi er utrolig glade i Trondheim by som dere sikkert skjønner! sier personen til Dagbladet.

Fjernet logo Videoene har skapt en viss interesse i studentavisa Under Dusken, siden videoene først figurerte med NTNUs logo og slagordet «Vi leter etter de gode hodene». Selv om sikkert flere av hodene i videoen er gode, satte ikke NTNU pris på tiltaket.

- Det har aldri vært vår intensjon å krenke noen. Den massive negative omtalen fra NTNU, var bare morsom, sier personen til Dagbladet.

Men på grunn av den negative rekasjonen til NTNUs informasjonssjef Christian Fossen, har nå gruppa valgt å fjerne henvisningene til universitetet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer