- Vi er utrolige glad i Trondheim, som dere sikkert skjønner!

Gutta som elsker med Trondheim forklarer hvorfor.

(Dagbladet): En gruppe unge menn har tatt Trondheim med storm. I løpet av den siste uka har gruppa elsket med Festningen, NTNUs ærverdige hovedbygg, ikonet «Gamle bybro» og tilslutt Tyholttårnet. Videoene, som er lagt ut på YouTube, starter med en nøytral scene, før gutta utfører seksuelle handlinger på bygningene.

Dagbladet var i formiddag i kontakt med personen som har lagt ut videoene på YouTube. Han ønsker ikke å oppgi sitt virkelige navn, men heter «Onkel Saft» på videonettstedet.

- Ideen bak dette er å skape fornyet oppmerksomhet rundt de vakre attraksjonene i Trondheim. Vi er utrolig glade i Trondheim by som dere sikkert skjønner! sier personen til Dagbladet.

Fjernet logo Videoene har skapt en viss interesse i studentavisa Under Dusken, siden videoene først figurerte med NTNUs logo og slagordet «Vi leter etter de gode hodene». Selv om sikkert flere av hodene i videoen er gode, satte ikke NTNU pris på tiltaket.

- Det har aldri vært vår intensjon å krenke noen. Den massive negative omtalen fra NTNU, var bare morsom, sier personen til Dagbladet.

Men på grunn av den negative rekasjonen til NTNUs informasjonssjef Christian Fossen, har nå gruppa valgt å fjerne henvisningene til universitetet.

- Vi skjønner Fossens negative reaksjon på logobruken, derfor har vi fjernet den, sier personen videre.

- Kjedelige Infosjef Christian Fossen ved NTNU er glad for at videoene ikke lenger har NTNUs stempel.

- Det viktigste for oss er at logoen vår og vårt merkenavn ikke misbrukes, sier Fossen.

- Rent personlig synes jeg videoene er kjedelige. Det skjer lite, enten er det stillstand eller jokkende mennesker. Men dette må de finne ut av selv, sier Fossen.

- Vil det være et problem for dere hvis dette er NTNU-studenter?

- Det er offentlig tilgang til alle disse byggene - og resten av byen. Folk må gjøre det de vil, så lenge det ikke går ut over noen andre. Bybrua går ikke akkurat i stykker, sier Fossen.

Ikke kunst Dagbladet har tidligere omtalt kunstgruppa «The Humping Pact», som har gjort det til en kunstform å ha sex med naturen og forskjellige bygninger. «Onkel Saft» og resten av de elskende trondheimspatriotene har imidlertid ingenting med kunst å gjøre.

- Vi er kun en gjeng med idioter som har det moro. Det er ikke basert på kunst, dette er kjærlighet, sier «Onkel Saft».

PS! Man kan lure på om det er noe med trøndere. Tidligere i år skrev vi om «hingsten fra Byåsen», 18 år gamle Ørjan, som tok for seg på Leangen travbane.