- Vi fikk det akkurat som vi ville

Men løgner og falske lydbånd reddet ikke Fattaneh og John Håvard i «Fagerstrand».

(Dagbladet.no): I et desperat forsøk på å få flertallet til å stemme ut Edel og Kurt framfor seg selv, forfalsket Fattaneh og John Håvard et diktafonopptak der det skulle høres ut som om Edel planla å stemme ut Stine og Anders.

- Det gikk ikke helt etter planen. De trodde ikke på opptaket. Det ble rimelig dårlig. De skjønte at det bare var tull, sier Fattaneh til Dagbladet.no.

Dermed ble det hun og John Håvard som i kveld røk ut av «Fagerstrand». Nå er det knapt noen «Lys og varme»-allianse tilbake. Paret mener det er som forventet.

- De har vært i mot oss hele veien. Ingen har egentlig likt oss. Vi har vært litt for smarte, sier hun.

Men verken hun eller John Håvard er bitre over å måtte forlate serien og se gevinsten glippe like før finalen.

- Vi så på det hele som et spill, og var de eneste som virkelig klarte å spille spillet. Vi fikk det akkurat som vi ville, og er overrasket over at vi kom så langt som vi kom. Tross alt var vi tolv par i starten. Bare ett får huset. Det hadde selvfølgelig vært fint om det ble oss, men vi er ikke bitre, sier hun.

FOR SMARTE: Fattaneh og John Håvard ble for smarte spillere. Nå er de ute av Fagerstrand. Nå kan du spørre dem om løgnene, diktafonen, og om vennskapet med May Britt og Reidar. Foto: Scanpix
FOR SMARTE: Fattaneh og John Håvard ble for smarte spillere. Nå er de ute av Fagerstrand. Nå kan du spørre dem om løgnene, diktafonen, og om vennskapet med May Britt og Reidar. Foto: Scanpix Vis mer
«LYS OG VARME»: Taktikken ble avslørt, og alliansen brutt opp.