Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vi fjerner reklamen

Reklame foran video er historie på db.no. Si din mening.

(Dagbladet.no): Vi har opplevd stor vekst i videobruken etter at vi lanserte ny videospiller i artiklene våre på Dagbladet.no.

Nå fjerner vi reklamen som har ligget foran videoene, og håper dette gjør at du som bruker vil bli enda mer fornøyd med videoløsningen vår.

Fra og med i dag forsvinner reklamen foran videoene, slik at alle innslag på Dagbladet.no vil starte direkte når du klikker på dem. Reklame foran videoinnslag har blitt standard for mange nettsteder. Enkelte har reklamer på opptil 30 sekunder.

Det siste året har Dagbladet.no hatt en maksimal lengde på bare fire sekunder. Vi har likevel fått tilbakemeldinger om at reklamefilm foran videoinnslag er irriterende.

Vi har derfor bestemt oss for å fjerne disse helt.

I stedet for reklamefilmen legger vi inn et annonsebanner, som vises noen sekunder i en liten del av videobildet. Banneret kan når som helst klikkes bort, eller hentes fram igjen. Du kan fortsatt se reklamefilmer, men da må du aktivt velge dette ved å klikke på banneret, eller vente til videoklippet er ferdig.

Vi er avhengige av å vise reklame for å finansiere videotjenesten vår, og tror denne endringen gir en bedre opplevelse.

Er den nye løsningen bedre enn den gamle? Fortell oss hva du mener i kommentarfeltet!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media