SYDEN: Badestrand. Strand. Sand. Parasoller på stranden. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix (FRB)
SYDEN: Badestrand. Strand. Sand. Parasoller på stranden. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix (FRB)Vis mer

På kornet:

Vi for vår del ligger på en bikinistrand ved siden av påkledde briter

Vi leser, dormer og må tilstå at deler av kroppen her om dagen ble i overkant rød.

Meninger

MENORCA (Dagbladet): Høy sol. Lav moral. Pokker. En gammel skribent skal altså ikke være borte spaltene i mer enn cirka fem kommafeil før nye og gode stemmer tar over kornplassen med bravur.

Og, det på rim om blant annet det som også kalles norske peniser. Nakenhet på rim. Nudister. Naturister. Naken frokost og lettkledd lunsj. Kjole og hvitt til middag og solliv til kvelds. Vi for vår del ligger på en bikinistrand ved siden av påkledde briter, litt færre plagg hos spanjoler og tyskere og selvsagt et snes toppløse fra norden.

Vannet er krystallklart. Vi leser, dormer og må tilstå at deler av kroppen her om dagen ble i overkant rød. Såpass at vi egentlig kunne sagt vi kom fra Blackpool. Hva rimer forresten på Blackpool? Wolves, Theresa May og Liverpool. Nei, rim er vanskelig.

Hva rimer på Donald Trump, CNN, Helge Lurås, døgenikter og Steve Bannon? Fordommer, stigmatisering og løs kanon. Nå reklame: Venstresiden har skylda for alt i hele verden. Hilsen Per-Willy Amundsen. (reklame slutt).

Tenk at han nylig var justisminister. Free Willy ass. Hvor er Ernas dømmekraft? Drømmekraft. Men, det er tørt og snart veldig på tide regnets refrenger i vått. Rosenborg derimot, de tøver. Sotteseng og Koteng. Celtic ruler. Kåre sturer.

Jess, rim og vi kunne gått ned 23 kilo på røde rappen for å ha funnet på denne setningen: «Whiskyen forvandlet ham til en dunkel regnværsdag». Det er dessverre ikke en eldre rimsmeds ord, men islandske Jon Kalman Stefansson.

PS: Når ferien er over skal der hastes hjem så vi rekker Øya. Ja, noen fant på å gi pass i bursdagsgave. Noen nekter å se seg i speilet og forstå at alder ikke bare er ett tall. Det er et faktum. Samtidig, vi er ikke medlemmer av MDG (Moralistpartiet De Grimme). Ja, dårlig kjøtthumor. God bedring www og solens ord går nå på tomgang.

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen! Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukas viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag.