- Vi frykter tårene kommer i kveld

Plumbo-Lars Erik og Reidun Sæther er redd følelsene skal ta overhånd.

FRAM MED LOMMETØRKLET: Lars Erik Blokkhus har lommetørkleet klart for Reidun Sæther, som frykter at stemmen skal sprekke og tårene presse på. Foto: Jacques Hvistendal / Dagbladet
FRAM MED LOMMETØRKLET: Lars Erik Blokkhus har lommetørkleet klart for Reidun Sæther, som frykter at stemmen skal sprekke og tårene presse på. Foto: Jacques Hvistendal / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Dagbladet): I kveld er det country som gjelder i «Stjernekamp» på NRK. Det betyr mye hjerte & smerte, og sterke følelser.

Kjærlighetssorg - Jeg skal synge «Not Ready To Make Nice» av Dixie Chicks. Den låta har jo en spesiell histore for meg, sier Reidun.

Hun gruer seg og forteller at hun aldri har vært mer nervøs. Hvorfor?

- Det var låta jeg sang og spilte da jeg hadde kjærlighetssorg. Mer vil jeg ikke si, men den beveger meg sterkt ennå. Jeg vet hvordan det er å føle seg urettferdig behandlet, sier Reidun.

Til kjæresten Også Plumbo-frontmann Lars Erik Blokkhus utelukker ikke at han kan felle en tåre. Han beskriver sjangeren som følsom.

-Jeg synger Garth Brooks' «The Dance» til kjæresten min.

- Det er mye sterke følelser i country. Jeg synger countrylåter når jeg opptrer alene, aldri sammen med Plumbo, sier Lars Erik.  

Vil satse på country For Plumbo-frontmann Lars Erik Blokkhus er også countrysjangeren spesiell. Han har skrevet countrylåter både for Anne Nørsti og Rune Rudberg - men ikke for Plumbo.

- Jeg kunne tenke meg å starte et band til og satse på countrymusikk, kanskje med norske tekster, sier Lars Erik.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer