Vi gir oss ikke!

Du trodde kanskje spill-flommen var over? Klikk deg inn her for enda flere online-spill!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Du finner massevis av spill på Dagbladet.nos 1002 spill Vi jakter stadig på spill-opplevelsene som kan forandre hverdagen din, og etter nok en dag med spill-jakt kan vi presentere følgende spill:

<>Skyscrapers Smart spill, dette. Du bygger skyskrapere, og skal forholde deg til byggeplanen på midten. Tallene i margen på byggeplanen viser hvor mange bygninger du ville kunne se hvis du stod der tallet står. Så er det opp til deg å plassere bygningene riktig... <>Cone Toss Lengter du etter sommer og sol - og iskrem? Her kan du varme opp temperaturen litt ved å sørge for at isproduksjonen går som smurt. Styr isen i enten begeret eller kjeksen ved hjelp av musen. <>Marble Jam Konsentrér deg nå! Bruk de grønne kontrollene på siden av klinkekulebrettet til å styre kulene inn på hver sin hylle. Du scorer flest poeng dess flere kuler av samme farge du får inn på hver hylle. Hyllene tømmes når de er fulle. <>Iceblox Plattformspill i velkjent stil, med det unntak at det er en pingvin som har gått seg vill i labyrinten. Se opp for flammene, og styr med K (opp), M (ned), A (venstre), D(høyre). <>Fox Force Five Blir en noen gang lei av Flipper? Sannsynligvis ikke. Styr med Z og M. Sett i gang spillet med Space. <>Javanoid Enda en versjon av klassiske Arkanoid. Mye moro med mange blokker og én racket. Styr med musa, bruk knappen for å benytte deg av hjelpemidlene som daler ned fra oven. <>Bomb Squad Dette har du spilt før: Finn minene! Klikk på minefeltet for å sette i gang, trykk shift+museklikk for å merke udetonerte miner. <>Star Conquest Omfangsrikt strategispill som ikke lar seg gjennomføre i lunsjen. Les instruksjonene nøye, før prøve å erobre stjernenes verden.

Da er det bare å sette i gang...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer