- Vi gjemte oss på do og skremte folk

Ylvis fikk ekstra mye tid på Ellen DeGeneres Show.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES, CA (Dagbladet): Ylvis-brødrene fikk spesialbehandling av Ellen DeGeneres da de gjestet superstjernens talkshow i Los Angeles i natt, norsk tid.

- Ellen ga oss ekstra mye tid, jubler Ylvis-brødrene, i det de møter Dagbladet, på vei fra opptak av Ellen DeGeneres Show, til møter med toppsjefene i plateselskapet Warner.

Den norske superduoen med videofenomenet «The Fox» stjal tid fra populære Eric Stonestreet, stjerne i hitserien «Modern Family».

- Vanligvis er det hovedgjesten som får lov å snakke mye med henne og de som opptrer får bare lov å spille og så må de forlate studioet med en gang, sier Vegard Ylvisåker (34), med et bredt glis.

- Men vi snakket veldig mye med henne, sier Bård Ylvisåker (31).

- Livredd De to innrømmer at nervene sto i høyspenn før opptakene, som gikk av stabelen i Los Angeles, natt til i dag, norsk tid.

- Vi var livredde for å drite oss ut som «foreigners» og sitte der i sofaen å knote på norsk, sier de to, i det de kommer heseblesende ut fra det enorme området som rommer film- og tv-studioet Warner Brothers, der hitshowet Ellen Show filmes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer