- Vi gjør det vanskeligere for oss selv

Fredrik Skavlan om nytt studio og innspilling i London.

GOD STEMNING: Fredrik Skavlan gjør det stort med talkshowet «Skavlan», men innrømmer at det nå blir vanskelig og slitsomt med nytt studio og innspillinger i London. Foto: Hans A. Vedlog / DAGBLADET
GOD STEMNING: Fredrik Skavlan gjør det stort med talkshowet «Skavlan», men innrømmer at det nå blir vanskelig og slitsomt med nytt studio og innspillinger i London. Foto: Hans A. Vedlog / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fredrik Skavlans (45) talkshow «Skavlan» har siden våren 2009 blitt sendt samtidig på både norsk og svensk tv, noe som har gjort nordmannens program til en av de største tv-suksessene i Norden noensinne.

Nå skal han lokke internasjonale stjerner til showet.

Tidligere i år ble det nemlig kjent at «Skavlan» flyttet deler av innspillingen til London. I et ferskt mailintervju med svenske Resume.se, sier Fredrik Skavlan at det nye studioet i den britiske hovedstaden bygges for å kunne lokke frem de aller største stjernene til talkshowet.

- Blir slitsomt - Det er hovedmålet, men det er også for å få andre typer gjester som kan være interessante å se sammen med skandinavere. Målet er å få showet til å føles aktuelt, med stadig nye og overraskende mennesker. Kanskje vi får tak i flere interessante personer hvis vi har denne fleksibiliteten. Men SVT i Stockholm er vårt hjem, tross alt, sier Skavlan til avisa.

Innspillingen i London betyr også at de må jobbe hardere for å beholde interessen og fornye opplegget rundt programmet.

- Vi gjør det vanskeligere for oss selv, gjennom utfordringer i både innhold og arbeidsmetode. London er et slikt grep. Det kommer til å bli veldig slitsomt og vanskeligere, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer