- Vi gleder oss!

Rønning og Sanberg jubler over «Pirates of The Caribbean»-oppdrag.

Piratjobb: Joachim Rønning og Espen Sandberg skal regissere den neste «Pirates of The Caribbean»-filmen. Foto: Dagbladet
Piratjobb: Joachim Rønning og Espen Sandberg skal regissere den neste «Pirates of The Caribbean»-filmen. Foto: DagbladetVis mer

(Dagbladet): I dag ble det kjent at «Kon-Tiki»-regissørene Joachim Rønning og Espen Sandberg har fått jobben med å regissere den neste filmen i «Pirates of The Caribbean»-serien.

- «Pirates of The Caribbean» er av den type film vi vokste opp med og som inspirerte oss til å bli filmskapere. Ekte eventyrfilmer laget av regissører som Steven Spielberg og Robert Zemeckis. Vi har jobbet hardt og lenge for å komme i posisjon og det føles godt at vi nå endelig skal i gang. Dette er en stor mulighet for oss til å jobbe med de største skuespillerne og produsentene i Hollywood. Nå vet vi hva vi skal gjøre de neste to årene - og vi gleder oss, sier Sandberg og Rønning i en sms til Dagbladet.

Den femte Pirates of the Caribbean-filmen har premiere 10. juli 2015, og som vanlig er det Johnny Depp som skal spille hovedrollen.

Den forrige piratfilmen «Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides» ble regissert av Rob Marshall, og dro ifølge Deadline.com inn over én milliard dollar i inntekter.

Til nå er det laget fire filmer i serien om kaptein Jack Sparrow (Johnny Depp). Den første, «The Curse of The Black Pearl» kom i 2003, og den siste, «On Stranger Tides» i 2011.