- Vi har aldri fått noe gratis i livet

Artistdøtrene Sela Hoel (23) og Tomine Harket (21) står på egne bein.

SELF MADE: Verken Tomine Harket eller Sela Hoel har opplevd at fedrene på noen som helst måte har banet vei for dem inn i musikkbransjen. Det er de to venninnene glade for. For de vil aller helst stå på egne bein. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
SELF MADE: Verken Tomine Harket eller Sela Hoel har opplevd at fedrene på noen som helst måte har banet vei for dem inn i musikkbransjen. Det er de to venninnene glade for. For de vil aller helst stå på egne bein. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Vi har aldri fått noe gratis i livet, men det er det som gjør dette spennende, sier Sela Hoel (23) til Dagbladet.

Hun er datter av den folkekjære artisten Jørn Hoel, og i likhet med sin gode venninne Tomine Harket (21), Morten Harkets datter, har hun jobbet beinhardt for å nå målene sine i musikkbransjen.

Begge bedyrer at fedrene på ingen måte har banet vei for dem. Tvert imot - de har begge opplevd å bli holdt igjen, noe de er takknemlige for i dag.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer