Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vi har fått ny redaktør

Send inn dine spørsmål til Morten Øverbye (35).

(Dagbladet.no): Morten Øverbye (35) er i dag ansatt som ny redaktør i Dagbladet.no. Det skjer etter at Jane Throndsen tidligere i dag ble ansatt som ny kultur- og magasinredaktør, og Lars Helle ble ny etikkredaktør.

Øverbye erstatter Even Teimansen, som har vært konstituert i stillingen som redaktør for nettutgaven siden juni i fjor.

- Dagbladet.no skal fortsatt være den beste nettavisa i Norge, og ledende på de største hendelsene, enten det faller under nyheter, Magasinet, sport, kultur eller kjendis, er programerklæringen til Øverbye, som i dag søker Norsk Journalistlag om fritak fra vervet i fagforeningens landsstyre, samt styrevervet i Oslo Journalistlag.

Han brenner også for lesernes involvering i avisa, og lover dem at de skal få fortsette å diskutere Dagbladet-sakene i kommentarfeltet under teksten - og at avisa selv skal delta i diskusjonen.

I samme ånd stiller han i nettmøte i kveld klokka 18.00. Fyr løs dine spørsmål til den nye Dagbladet. no-redaktøren i feltet under!

- Vi skal dessuten fortsette å bygge 2400 til landets best kjente tipstelefonnummer. Vi skal være ledende på video. Og vi skal være aller, aller best til å trekke teknologien inn i journalistikken, slik vi gjorde med skattesøket, slår Morten Øverbye fast.

Han har jobbet i Dagbladet.no siden januar 2006, etter å ha vært journalist i VG Nett - der han også var klubbleder - i flere år. Før det jobbet Øverbye i CNN Norge.

- Jeg gleder meg veldig til å komme igang med den nye jobben. Dagbladet.no ble kåret til årets nettsted i fjor, og fikk det konstatert igjen i forrige uke, da NRK upekte oss til hovedkonkurrent på nett, sier han med dårlig skjult stolthet.

BLIR REDAKTØR: Morten Øverbye (35) i Dagbladet.nos redaksjonslokaler i dag. Foto: PÅL NORDSETH
BLIR REDAKTØR: Morten Øverbye (35) i Dagbladet.nos redaksjonslokaler i dag. Foto: PÅL NORDSETH Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media