- Vi har i ettertid funnet ut at han faktisk er ganske bra

Her er den nye «Torsdag kveld fra Nydalen»-gjengen.

TIENDE SESONG: Snart er det duket for tiende sesong av humorprogrammet «Torsdag kveld fra Nydalen», med både gamle og nye fjes på skjermen. Fra venstre: Marian Saastad Ottesen, Morten Ramm, Sigrid Bonde Tusvik, John Brungot og Stian Blipp. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet
TIENDE SESONG: Snart er det duket for tiende sesong av humorprogrammet «Torsdag kveld fra Nydalen», med både gamle og nye fjes på skjermen. Fra venstre: Marian Saastad Ottesen, Morten Ramm, Sigrid Bonde Tusvik, John Brungot og Stian Blipp. Foto: Torbjørn Berg / DagbladetVis mer

(Dagbladet): Nå nærmer det seg premieren av den tiende sesongen av det populære TV2-programmet «Torsdag kveld fra Nydalen», og vi får se både nye og gamle fjes på skjermen.

- Viktig med nye folk Sesongens komiker-gruppe består av Morten Ramm, Sigrid Bonde Tusvik, John Brungot og Henrik Thodesen, som alle har vært med i showet tidligere, og nykommerne Stian Blipp og Marian Saastad Ottesen.

Morten Ramm, som selv er en veteran i humorserien, mener det er viktig å få inn et friskt pust i programmet i form av nye medlemmer.

- Det er viktig med nye folk. Og det kyniske grepet med Stian Blipp er gull altså. Vi merka oss at han hadde 120 000 følgere på Instagram, som er litt mer yolo enn Twitter og sånn, så vi tok han med bare for å få opp markedsverdien. Også har vi i ettertid funnet ut at han faktisk er ganske bra, spøker Ramm.

Så du føler deg ikke trua?

- Hadde vi følt oss trua hadde vi aldri dratt med oss Marian og Stian. Hvis man føler seg trua tror jeg man er ferdig som komiker. Det er når man begynner med det at man er på hell.

Vil det bli noen store forandringer i den kommende sesongen?

- Når man har med nye komikere eller skuespillere blir det naturlige forandringer fordi alle har sin egen signatur. Og det er jo det som er så fint med programmet, og gjør at det kan holde på så lenge som det har gjort, sier Ramm til Dagbladet.

100 ulike gjesteprogramledere Det populære humorprogrammet er kjent for å ha med seg en ny gjesteprogramleder i hver episode. Dorthe Skappel, Kristin Halvorsen, Elisabeth Andreassen, Jon Almaas og Knut Arild Hareide er noen av de som tidligere har vært med på å lede programmet.

NYKOMMERE: Stian Blipp og Marian Saastad Ottesen er årets nykommere i «Torsdag kveld fra Nydalen»-gjengen. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet
NYKOMMERE: Stian Blipp og Marian Saastad Ottesen er årets nykommere i «Torsdag kveld fra Nydalen»-gjengen. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet Vis mer

- Det er jo veldig bra for oss at man får en ny farge i hvert program gjennom å invitere forskjellige gjesteprogramledere, sier John Brungot.

Sier folk som regel ja når dere spør om de vil være gjester?

- Det er jevnt over god stemning når man spør folk, men det er jo alltid noen som kvier seg litt når det er snakk om humorting. Også krever vi jo ganske mye av gjestene våre også. De må jo være med en god del i forkant og også på selve opptaksdagen. Så det er forståelig at det kan være vanskelig for noen å være med, forteller Ramm.

Han legger til at programmet har hatt hele 100 gjester når den kommende sesongen er ferdig, der bare to av dem har vært med mer enn en gang.

Nykommere Stian Blipp, kjent fra blant annet «Idol», og Marian Saastad Ottesen som spilte en av hovedrollene i den populære serien «Lilyhammer», er med i programmet for første gang denne sesongen, og de både gleder og gruer seg til sendingsstart.

Hvordan blir det å jobbe med denne gjengen?

- Det vil jo vise seg. Jeg er veldig spent. Nå har vi hengt sammen i noen dager, og jeg ser på det med stor optimisme. Jeg kjenner det på magefølelsen, og den tar sjelden feil, at dette kommer til å bli bra, forteller Blipp.

Gruer du deg litt og, eller?

SPENT: Stian Blipp forteller at han er spent på å være med i humorprogrammet. - Det krever mye innstas og fallhøyden er stor, sier han. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
SPENT: Stian Blipp forteller at han er spent på å være med i humorprogrammet. - Det krever mye innstas og fallhøyden er stor, sier han. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer

- Selvfølgelig, jeg går jo inn i noe som krever ganske mye innsats, og fallhøyden er stor hver eneste uke. Nå går jeg inn i noe der man må være morsom. Og er man ikke morsom har man tapt.

Hvilke roller tror dere at dere får i gjengen?

- Det er jo veldig viktig å mobbe de nye da, men jeg føler at Stian kommer til å bli mobbet mer enn Marian fordi hun har en del tyngde fra Nasjonalteateret og sånt, så vi tør ikke helt gå etter henne. Stian er det mye lettere å ta, spøker Sigrid Bonde Tusvik.

- Jeg lover å trøste og passe på deg, Stian, beroliger Saastad Ottesen.

Sesongpremieren for TV2-programmet er 12. september.

NY I GJENGEN: Marian Saastad Ottesen er kjent fra blant annet suksesserien «Lilyhammer». I høst er hun en del av «Torsdag kveld fra Nydalen»-gjengen.
Foto. Nina Hansen / Dagbladet
NY I GJENGEN: Marian Saastad Ottesen er kjent fra blant annet suksesserien «Lilyhammer». I høst er hun en del av «Torsdag kveld fra Nydalen»-gjengen. Foto. Nina Hansen / Dagbladet Vis mer