- Vi har ikke gitt opp

Til tross for den dundrende konkursen har ikke TV-Butikken gitt opp å komme på lufta. Knut Bjørnsen (66) håper på samtaler med nye investorer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Jeg sa opp jobben 1. oktober, men er klar til å begynne på nytt. Alle programlederne har en avtale som gjør at hvis TV-Butikken kommer tilbake, blir det med de samme programlederne, sier Knut.

- Vi har ikke gitt opp å komme på lufta, men det står på pengene. Dette er et prosjekt jeg har tro på, og med god grunn. Programmet har livets rett. Det er et originalt og godt konsept, men det er lite vi kan gjøre når teknikken ikke klaffer. Vi kan ikke selge varer fra en butikk som er stengt, sier han.

Risikabelt

Knut har utestående rundt 550000 kroner i lønn og personlige utlegg.

- Jeg regner ikke med å få igjen pengene. I hvert fall ikke alt, men jeg føler meg ikke lurt. Dette gikk jeg inn i med åpne øyne, og jeg visste at prosjektet var risikabelt. Bjørnsen har ikke eierinteresser i TV-Butikken. 66-åringen ser ikke ut til å bli arbeidsledig. Han er ettertraktet både som skribent og selger.

- Jeg har en del planer framover. Blant annet har jeg inngått en muntlig avtale med Merkantilt Institutt, men jeg kan foreløpig ikke fortelle om arbeidsoppgavene. I tillegg hjelper jeg en bekjent med salg av ferieboliger i Spania. Det ser ut til å gå ganske greit. Jeg skriver også litt for Vi Menn. Det er alltid plass til noen ekstrajobber. Jeg har ikke problemer med å få tida til å gå, sier Knut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer