- Vi har ikke gitt opp

Til tross for den dundrende konkursen har ikke TV-Butikken gitt opp å komme på lufta. Knut Bjørnsen (66) håper på samtaler med nye investorer.

- Jeg sa opp jobben 1. oktober, men er klar til å begynne på nytt. Alle programlederne har en avtale som gjør at hvis TV-Butikken kommer tilbake, blir det med de samme programlederne, sier Knut.

- Vi har ikke gitt opp å komme på lufta, men det står på pengene. Dette er et prosjekt jeg har tro på, og med god grunn. Programmet har livets rett. Det er et originalt og godt konsept, men det er lite vi kan gjøre når teknikken ikke klaffer. Vi kan ikke selge varer fra en butikk som er stengt, sier han.

Risikabelt

Knut har utestående rundt 550000 kroner i lønn og personlige utlegg.

- Jeg regner ikke med å få igjen pengene. I hvert fall ikke alt, men jeg føler meg ikke lurt. Dette gikk jeg inn i med åpne øyne, og jeg visste at prosjektet var risikabelt. Bjørnsen har ikke eierinteresser i TV-Butikken.
66-åringen ser ikke ut til å bli arbeidsledig. Han er ettertraktet både som skribent og selger.

- Jeg har en del planer framover. Blant annet har jeg inngått en muntlig avtale med Merkantilt Institutt, men jeg kan foreløpig ikke fortelle om arbeidsoppgavene. I tillegg hjelper jeg en bekjent med salg av ferieboliger i Spania. Det ser ut til å gå ganske greit. Jeg skriver også litt for Vi Menn. Det er alltid plass til noen ekstrajobber. Jeg har ikke problemer med å få tida til å gå, sier Knut.

Den tidligere sportsmedarbeideren i NRK skulle gjerne ha kommentert noen skøyteløp igjen.

Pensjonist

- Det skulle ikke vært meg imot, men det toget er nok gått. De kanalene som har bred sportsdekning, har allerede gode kommentatorer.

Til sommeren blir han 67 år og pensjonist.

- Jeg kan pensjonere meg hvis jeg vil. Men så lenge det går unna med jobbingen, er jeg glad og fornøyd.